DESPRE NOI

10 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGETI TRIPTAILOR

Pentru ca stim ca atunci cand vine vorba despre alegerea unei calatorii, multitudinea de oferte existente poate fi coplesitoare, la TRIPTAILOR oferim clientilor nostri experiente care depasesc granitele unei rezervari online. Excelenta nu este doar ceea ce ne angajam sa oferim, este esenta gandurilor noastre! Credem ca fiecare vacanta trebuie sa contina noi experiente, noi orizonturi si locuri din care sa nu iti doresti sa mai pleci si din acest motiv folosim toate resursele necesare pentru a cunoaste in detaliu preferintele clientilor nostri.

TIMPUL - O RESURSA NELIMITATA

Toti consultantii TRIPTAILOR stiu ca atunci cand vine vorba de o vacanta, detaliile sunt cele care fac diferenta si fiecare calatorisi doreste sa dezlege misterul unui loc la care viseaza.

Noi avem timp sa va ascultam ideile si visele de vacanta dar si sa va oferim recomandarile noastre in asa fel incat sa alegeti varianta cea mai potrivita.

CURIOZITATEA - O VIRTUTE

Suntem foarte deschisi la intrebari si le privim ca pe un mod de a calatori virtual, pentru ca impartasim cu dumneavoastra pasiunea pentru calatorii. Credeti ca ati epuizat toate intrebarile pe care le aveati despre o vacanta? Va invitam sa va mai ganditi. Din intrebari se nasc ideile si noi va putem oferi informatii despre lucruri la care nici nu v-ati gandit.

EXPERIENTE AUTENTICE

Asa cum legendele sunt hranite de dorinta fiecaruia dintre noi de a descoperi ce se ascunde in spatele unui voal misterios, calatoriile sunt mici fragmente de poveste pe care fiecare destinatie le spune intr-un fel unic. La TRIPTAILOR iubim obiectivele renumite, insa magia adevarata pentru noi se intampla cand suntem departe de cararile batatorite.

AVENTURA O CALE DESCHISA PENTRU ORICINE

In planificarea oricarei vacante stim ca este foarte important sa lasam acel spatiu de care are nevoie imaginatia fiecarui calator, in scopul de a captura valorile, cultura, traditiile si toate elementele ce nu pot fi explicate, intr-o calatorie, datorita caracterului lor fascinant de subtil.

Pentru noi, in fiecare oras, in fiecare zona si in fiecare colt ce poate fi vizitat si admirat exista un intreg Atlantis ce asteapta sa fie descoperit.

PUTETI ALEGE MODUL IN CARE DORITI SA CALATORITI

Fie ca doriti un meniu de perne sau o calatorie low- budget, misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri uimitoarea experienta a calatoriei, un lux accesibil, o bogatie a sufletului, imposibil de gasit in alta parte.

COSTURI TRANSPARENTE

Tarifele noastre includ toate costurile aferente ofertelor prezentate iar pentru cazurile unde exista diferite taxe de achitat local sau taxe de viza, acestea sunt specifcate clar in cadrul ofertelor noastre.

CALATORII DEOSEBITE - RESPONSABILITATE NELIMITATA

Lumea este un loc uimitor si noi vrem sa contribuim pe cat posibil ca ea sa ramana asa. Pentru asta este nevoie de un pic de constientizare. In centrul actiunilor noastre sunt calatoriile responsabile. Ne incurajam atat personalul cat si clientii sa actioneze intr-un mod in care favorizeaza calatoriile responsabile prin: respectarea oamenilor, a culturilor si mediului inconjurator; buna credinta si schimburi interculturale; si sa contribuie la dezvoltarea durabila.

SIGURANTA

Oferim tuturor clientilor nostrii un numar de telefon TRIPTAILOR cat si un numar al partenerilor nostri locali, la care pot apela la orice ora pentru situatii de urgenta si toate vacantele TRIPTAILOR includ o asigurare medicala de calatorie.

INOVATIE

Sa calatoresti cu un mijoc de transport din punctul A in punctul B, este de regula o activitate in cel mai bun caz plictisitoare, insa prin programele pe care le punem la dispozitie clientilor nostri ne propunem sa schimbam acest lucru. Fie ca vei vasli pe raul Lacanja prin luxurianta jungla tropicala, vei pedala pe langa un camp de orez in Bali sau vei calatori cu trenul de mare viteza in Japonia, experienta pe care dorim sa o oferim este acea de a calatori ca localnicii. Din acest motiv, ne documentam in permanenta si vizitam destinatii pentru a putea oferi acele experiente “off the beaten track”!